Sunday, February 13, 2011

Cold climate troopers uploaded

We were quick! Snowtroopers and alternative transportations got just uploaded on our account. One thing we would like to share.... GARDENING GLOVES? WINTER?! That is one big character design misstep! I didn't feel my fingers at one point, but then again we could have chosen another day for the shoot. Or not, because Yoki got only this weekend to spare for some cosplay madness and madness it was.

4 comments:

 1. Kiitoksia! Ehdottomasti pienen palelemisen arvoinen.

  ReplyDelete
 2. Ei vitsi miten mahtavaa! Tähtien Sota on ollut lähinnä sydäntä vaavista asti, ja hienoja leffasarjaan liittyviä cossiasuja on aina ihana nähdä. Kerta kaikkiaan upeat Snowtrooper-puvut olette saaneet tehtyä, ja he soveltuvat hienosti Suomen talveen (puvut sulautuvat talvimaisemaan itse asiassa niin hyvin, että niitä on välillä vaikea erottaa videosta). Repesin täysin kun sukset ja pulkka ilmestyivät kuvioihin, ja ystävänpäiväkuva on vaan liian söötti <3

  Vaikka talvipuvuista on kyse, niin aiotteko niitä mahdollisesti pitää joskus jossain conitapahtumassa - jos ei kesällä niin ensimmäisessä Desu-talviconissa? :>

  ~Cilla // Afureko

  ReplyDelete
 3. Kiitos kauhiasti! Suunnitelmissa on ottaa Snowiet mukaan ainankin Tampere Kupliiseen, mahdollisesti Bakaan. Muuten voisimme Desuakin harkita, mutta kypärät ja kesä eivät sovi yhteen ilman tuulettimia. Desu-talviconiin kyllä, ehdottomasti!

  Kuvauspäivälle sattui pilvetön päivä, vaikka Foreca lupaili muuta. Pari ottoa piti hylätä, kun näkyi vain valkoista. Olisi helppo tehdä low-effort kuvaus ja zoomailla vain blankkoa A4-arkkia ja väittää, että siellä ollaan. :D Seuraavalla kerralla pyritään vähintään puolipilviseen!

  ReplyDelete